keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Vielä kerran SNY

Eilinen blogiviestini oli kovin hätäisesti kirjoitettu. Ilmeisesti paketin avaamisen ja salaisuuden paljastumisen tuoma into purkaantui hätäisenä kirjoituksena, ja lukemattomina, suorastaan hävettävinä kirjoitusvirheinä.

Tässä vielä ensimmäiset paketit, jotka sain salaiselta neuleystävältäni Kaisalta. Nämä kuvat ovat ajalta eb (ennen blogia). Ensimmäinen paketti helmikuussa sisälsi huovutusvilloja, ja suklaata. Villat ovat päässeet käyttöön.

Seuraava paketti saapui ystävänpäivänä, ja sisälsi ystävänpäivätervehdyksen ja vaaleanpunaisia kukkakynttilöitä.

Muista paketeista onkin voinut lukea sitten täältä blogista.

Kiitos Kaisa vielä kerran.Oma ystäväni oli Mira.

Tässä hänelle lähettämiäni paketteja: Helmikuun paketti oli punainen, ja kun itse olin neulahuovutukseta innostunut, lähetin hänellekin huovutusneulan, vähän villoja ja muuta pientä.
Maaliskuun teemana oli ruskea. Mira harrastaa myös nukkekotia, ja oli etsiskellyt balsaa, jota löysin HobbyPointista. Lisäksi pieni lasikoru ja vähän villaa + koiranmallinen piparimuotti liittyivät ruskeaan teemaan.

Huhtikuun alussa lähettämäni paketti oli keväisen värikäs, ja tarkoituksena oli, että Mira saisi pääsiäistä ennen erivärisiä villoja, joista voisi huovuttaa vaikkapa pääsiäismunia tms.

Viimeisestä paketista ottamani kuva on ilmeisesti eksynyt tänne koneeni bittilabyrinttiin (tai hävinnyt bittiavaruuteen), joten siitä minulla ei ole kuvaa. Miran blogissa on kuva viimeisestä paketistani. Huovuttamani laukku lähti viimeisessä paketissa.

En tiedä kumpi oli mukavampaa, pakettien keksiminen vai niiden saaminen. Jos olisi pelkästään saamapuolella, en uskoisi, että tämä salainen neuleystävä tuntuisi niin mukavalta. Kyllä tähän täytyy liittyä sekä antamisen että saamisen ilo. On mukavaa yrittää miettiä pakettia henkilölle, josta tietää vähän. Ehkä mukavinta oli oppia ystäväni välityksellä uutta, jota itse ei ehkä tulisi ajatelleeksikaan.

Viimeisen paketin odottelu oli yllättävän jännää, varsinkin, kun paketti tuli kuukauden lopussa. Joka päivä töistä tullessa odotteli, että jokohan paketti olisi tullut.

Ilmoittauduin tässä Fufoiluunkin, jotta saisin pari keskeneräistä neuletta valmiiksi. Lisäksi olen mukana laukkuvaihdossa, jota pitäisi ryhtyä nyt todenteolla edistämään.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kiva että olet kuvannut paketit, minä en nimittäin ollenkaan hoksannut ottaa kuvia niistä - ensi kertaa mukana ja sellaista.. :)

Täysin samaa mieltä, puolet SNY:n hauskuudesta oli antamisessa ja puolet saamisessa! Nyt tulin liittyneeksi sitten Salaiseen Kirjaystävään, mielenkiintoista nähdä millaiseksi se muodostuu...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos vielä kivoista paketeista. Olet ihan oikeassa siinä, että puolet hauskuudesta on antamisessa. Jännityksellä odotin kuitenkin aina seuraavaa pakettiasi, että mitä kivaa olet keksinyt.