torstai 24. toukokuuta 2007

UFOilua

Jossain blogissa muistan nähneeni UFO:ilu tempauksen. Ilmeisesti siinä yritetään urakalla päästä eroon muutamasta UFO:sta. Itsekin löysin käsitykoppani uumenista aika tarkkaan10 vuotta vanhan UFO:n, josta olisi tarkoitus tulla lyhythihainen kesäpaita. Löysin myös Suuren Käsityölehden, josta malli oli.

Lanka on Novitan Tennessee lankaa, jota vuonna 1997 myytin 50g kerissä. Tuolloin alkukesästä tapasin mieheni, joten ehkä siinä ensihuumassa ei ollut aikaa kutimille :-) Nyt kymmenen vuoden kunniaksi voisi tehdä tämän työn loppuun, ja päästä eroon yhdestä UFO:sta. Malli näyttää näin nykypäivästä katsottaen ihan ok:lta, pieni epäilys tosin on, että 10-vuotta sitten muoti oli vähän väljempi. No täytynee ottaa saumoista sisään vähän normaalia enemmän.

Taitaa niitä muitakin UFO:ja löytyä kaappien kätköistä, mutta ne jääkööt toiseen kertaan.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Hm, vieläköhän vanhin ufoni on jossakin vanhempien luona... Nimittäin syksyllä 1993 talouskoulussa aloitettu villapaita. Värit olivat hehkeän pinkki ja sininen (Nallea), malli ihmeellisen ruudullinen - ja koko jokin XXL joka oli silloin tarpeen... :) En tosin ole varma, olenko jo purkanut koko tekeleen ja hyödyntänyt langat johonkin järkevään. Ainakin ne langat, jotka ostin puseroa varten...