torstai 3. toukokuuta 2007

Salaisuudet paljastuvat

Salaisuudet paljastuvat ennemmin tai myöhemmin. Esimerkiksi se, mihin puutarhassa on istutettu valkoiset pionit. Kuudesta pionista kaksi on valkoista ja neljä punaista. Koska vain osa puolitoista vuotta sitten istutetuista pioneista kukki viime kesänä, ei tämä salaisuus vielä paljastunut. Tänä vuonna pionit ovat jo huikeassa kasvussa, kuten kuvasta näkyy, joten elän toivossa, että tänä vuonna selviää, että ovatko valkoisena ostamani pionit oikeasti valkoisia, ja missä kohtaa ne kasvavat.

Salainen neuleystäväni selvinnee jo aikaisemmin. Sen pitäisi selvitä nyt toukokuussa, ja innolla odotan sailaisuuden paljastumista. Toisaalta on ikävää, kun tämä mukava pakettien odottelu päättyy.

Joitain asioita olen onnistunut neuleystävästäni selvittämään, ja minulla on pienen pieni aavistus, kuka neuleystäväni saattaisi olla. Tässä muutama ajatus: hän asuu todennäköisesti pohjanmaalla. Yksi paketeista on tullut Seinäjoen postileimalla ja toinen Lapuan postileimalla. Parista paketista en ole saanut selvää. Hänellä on pieni jalka. Saamiani tohveleita hän kertoi sovittaneensa omaan jalkaansa. Minun kengännumeroni on 35, joten hänekin jalkojen täytyy olla pienikokoiset. Hän harrastaa pesukonehuovutusta. Ohjeet, jotka sain, olivat hyvät ja kattavat.

Aavistukseni mukaan neuleystäväni on pienikokoinen naishenkilön, joka on Runotyttöjen ja Annan ystävä, ja joka on valtavan nopea kutoja. En paljasta arvailujani enempää, vaan jään jännityksellä odottamaan salaisuuden paljatumista.

Ei kommentteja: