tiistai 29. toukokuuta 2007

Salainen neuleystäväni on paljastunut


Salainen neuleystäväni on paljastanut. Tänään töistä pyöräillessäni mietiskelin, että kuinka pitkään salainen neuleystäväni pitää minua jännityksessä. Toki toukokuuta on vielä pari päivää jäljellä, mutta innokkaana odotin, josko kotona odottaisi paketti.

Kotona ei odottanut paketti, vaan pakettikortti. Eikun reppu selkään, takaisin pyörän päälle, ja jatkamaan pikaisesti matkaa kohti postia. Onneksi posti auki kuuteen, joten ehdin hakea paketin jo tänään.

Suoritin aivan uskomattoman urotyön, kun kävin postin jälkeen kaupassa, kävin poimimassa raparperin oksia, leivoin raparperipiirakan, ja kaiken tämän jälkeen vasta avasin paketin. Suurta tahdonlujuutta se vaati, ja toisaalta jännityksen pitkittäminen on myös mukavaa.

Paketti oli hurmaava. Sillä oli Vetterhofin Vanamo-lankaa, muki, vaaleanpnaisia lämpökynttilöitä, suklaata ja hurmaavia silmukkamerkkejä. Niitä minulla ei ennestään ollutkaan, joten olen milloin mitäkin langanpätkää pitänyt merkkinä.

SNY:ni pidätteli paljastumistaan viimeiseen asti. Hän teki ihanan kortin, joka oli pakattu kolmeen (3) kirjekuoreen. Toisen kuoren avattuani nauroin jo ääneen. Salainen neuleystäväni on Kaisa.


Pikkaisen sitä aavistelinkin jo etukäteen, kun postileimassa oli Lapua, tein vähän blogisurffailua, ja sain niin sopivankokoiset huovutetut tohvelit.

Kiitos Kaisa, olet ollut ihana salainen neuleystävä, ja jatkossa et enää niin salainen. Olet inspiroinut ja ohjeellasi innostanut minut pesukonehuovuttamisen maailmaan, josta olen tosi innoissani.


SNY:hyn oli mukava osallistua, ja yllättävän hauska oli odotella paketteja, ja miettiä omia paketteja

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Kiva että paketti oli mieluinen! :D Olen kyllä katkera postille - jo monen vuoden ajan kaikki täältä lähetetty posti on leimattu "Seinäjoki", ei tullut mieleenkään, että nyt mokomat käyttäisivät Lapuaa! Höh.

Mutta on ollut tosi mukavaa olla salainen ystäväsi, jatkan sitä mielelläni julkisella linjalla!