torstai 1. tammikuuta 2009

Joulumuorin yllätys

Tämä bloggaus tulee vähän myöhässä, kyseessä on kuitenkin vuoden 2008 Joulumuorin yllätys -vaihto. Paketissa piti olla jotain jouluista, jotain itsetehtyä ja jotain käsityötarviketta.

Oma parini oli Kaisa, jonka kanssa vaihdoimme paketteja joulukuun alussa Fazerin kahvilassa. Koska sain kaksi pakettia, odottelin että saisin molemmat avattua ja kuvattua, ennen kuin näytän mitä paketeista löytyi. Kamera jäi joulunajan tuoksinassa kyläilypaikkaan, ja nimipäivälahjaani en ole vielä pystynyt kuvaamaan, joten näissä kuvissa joulunpaketin sisältö.

Paketista löytyi itse tehtyjä enkeleitä, aivan ihania joulukoristeita.

Lisäksi paketista löytyi pieniä rintaneuloja. Kuvassa keskellä tulitikku, joten siitä näkee mittasuhteen. Äitini ihasteli, että sukassa on kantapää ja kaikki.
Mukana oli myös vyyhti Yli-veto käsinvärjättyä lankaa. Ihanaa punaista sävyä, punainen on lempivärini.
Mukana oli myös Kaisan ompelema kassi, jota voi neuloessa käyttää langansäilytykseen ja pitää kiinni ranteessa. Sitä voisi kokeilla myös kehrätessä villansäilytyspaikkana. Täytyypä kokeilla.
Tässä vielä koko paketti kuvattuna, korttia lukuunottamatta. Edellä mainittujen lisäksi sieltä löytyi pussillinen Brunbergin tryffeleitä ja Kauhavan Kangas-Aitan kuvasto.

Nimipäiväpaketistani löytyi käsin virkattu lippis, jonka kuva löytyy täältä. Tällaisena leutona talvena lippis on mukava päähine. Oli hauska yllätys, kun olit jakanut yllätyksesi kahteen pakettiin. Odottamista riitti viattomien lasten päivään saakka.

Kiitos Kaisa, paketit olivat ihanat, ja joulupakettia ihastelimme koko perheen voimalla jouluaattona. Pieni sukka on jo päässyt rintakoruksi ja punainen lanka houkuttaa päästä puikoille. Kassia ei ole vielä tullut kokeiltua, mutta sekin pääsee varmasti pika puoliin käyttöön. Kiitos vielä kerran!

Oma pakettini jäi kuvaamatta, kun paketti ei ollut valmis silloin, kun kuvausvaloa olisi riittänyt. Kuva lähettämästäni paketista löytyy täältä.


Omasta paketistani kuvasin vain kutomani Lily of the Valley -huivin, joka valmistui hyvissä ajoin. Huivin malli on Nancy Bushin Knitted Lace of Estonia kirjasta. Huivi on kudottu langasta, jonka kehräsin Villa Laurilasta tilaamastani topsista. Lanka on värjätty tiikerinkaunosilmän jälkiväriliemessä. Siitä tuli tänä syksynä suosittu keltaisen sävy.

Lankaa oli vähän liian vähän, ja mallissa olleet huivin päässä olleet reunukset jäivät kutomatta. Lanka ei olisi siihen riittänyt.

Vaihto oli mukava, ja sen myötä sain ainoat käsitöihin liittyvät lahjat tänä vuonna.

Ei kommentteja: