sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Hamsterin vikaa

Jossain vaiheessa talvi tekee varmaan tuloaan tänne Etelä-Suomeenkin, vaikka toistaiseksi se ei ole siltä näyttänyt. Tänään aamupäivällä on ollut ihan kaunis ilma, mutta iltapäiväksi säätiedotus lupasi, mitä muutakaan kuin vesisadetta.

Mutta talvi kuitenkin tulee, ja ehkä kylmäkin, joten kehrääjän on syytä varautua tulevaan talveen huolella. Tässä muutamia Ruotsista ostamistani villatopseja, joiden avulla kuvittelen selviäväni talven yli.

Ensimmäisessä kuvassa on villaa, josta ei sitten ollutkaan vyyhdessä tarkempaa selitystä. Näitä on kaksi kappaletta, ja maksoivat 89 kr kpl.
Lisäksi ostin Blueface Leicester lampaan villaa 100g. Tospin nimi on Humbuug, ilmeisesti silkkaa humpuukia. Hinta oli 30 kr
Seuraava villa on 50 g silkkaa luksusta, kameli + silkki yhdistelmää. Hinta oli 50 kr
Ja lopuksi vielä 50 g alpakka silkkiä, hinta 50 kr. Ihanan tuntuisia topseja. Ja jos nämä topsit (+ muut jo varastossa olevat) eivät riitä, niin Ilun kuituklubista on tulossa lisää :-)
Eilisessä kehruutapaamisessa kokeilin Rinan tekemää värttinää, ja se on aika paljon paremman tuntuinen kuin omani. Ja kun värttinässä on hyvä alku omaa kehräämääni lankaa, niin päätin hankkia tämän värttinän omakseni. Rina tekee värttinöitä myös myyntiin, ja täällä on hänen värttinäbloginsa.


1 kommentti:

AnniP kirjoitti...

Kiinnostavan näköisiä kuituja! Mistä tarkalleen ottaen hankit nuo? Näyttävät niin pehmeiltä...