maanantai 1. joulukuuta 2008

Jouluvaihto

Osallistun tänä vuonna Joulumuorin yllätysvaihtoon. Parini on Kaisa, joka oli tänään käymässä Helsingissä. Sovimme tapaamisesta,, ja vaihdoimme paketteja Fazerin kahvilassa. Meillä oli oikein mukava rupattelutuokio, ja lyhyessä ajassa ehdimme pohtia pääasioita (=pipoja ja muita myssyjä), sääasioita ja montaa muutakin aihetta. Kaisa jatkoi iltaa Helsingin sumussa ja humussa, kun minä jatkoin matkaani kotiin.

Yhden paketin sijaan minä sain kaksi pakettia! Toinen oli nimipäivälahjani. Eli minulla on yhden paketin sijaan kaksi pakettia, joiden sisältöä voi vain arvailla. Kiitos Kaisa mukavasta juttelutuokiosta, toivottavasti tapaamme joskus myöhemminkin.
Olen yrittänyt löytää sopivan kevyitä solkia huiveja varten. Sellaisia en ole kuitenkaan löytänyt, joten ostin alumiinilankaa, ja ajattelin kokeilla vääntää soljen itse. Tässä on ensimmäinen yritelmäni. Homma vaatii vielä vähän lisää harjoitusta, ja etukäteissuunnittelua. Satunnaisella vääntelyllä homma ei kyllä hoidu.

Toinen solki onnistui jo paremmin, mutta kuva ei suostunut tulemaan tänne bloggeriin oikeinpäin. Tämä kuva halusi ehdottomasti olla pystyssä, enkä keksinyt mitään keinoa, jolla olisin saanut sen käännettyä oikeinpäin.


Kaisan tapaaminen ei ollut ainoa blogitutun tapaaminen tällä viikolla. Eilen olin Noormarkussa joulumyyjäisissä, jossa tapasin Risulinnun. Valitettavasti emme ehtineen kovin kauaa rupattelemaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enemmänkin olisi tosiaan voitu rupatella, mutta hyvä kun edes nähtiin :) Enkä ensi vuonna sitten paremmalla ajalla.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Hyvin meni loppureissukin ja eilen pääsin kotiin, vaikka nyt onkin olo ollut aika tööt... Mutta Fazerin ostokset ovat saaneet paljon kehuja ja tuskin maltan pitää näppini erossa omasta paketistani! :D

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hienoja solkia! Mullakin on tuota alumiinilankaa ja oon siitä myös jotakin yrittänyt vääntää, mutta harjoitusta täälläkin tarvitaan, kun en ole aikaisemmin mitään metallilangoistakaan tehnyt.
Toivottelen sinulle jo Hyvää Uutta Vuotta 2009!