maanantai 26. marraskuuta 2007

Marraskuun paketti

Perjantaina oli jo tullut paketti-ilmoitus salaiselta neuleystävältäni. Postissa odotti viimein paketti. En ehtinyt sitä hakea perjantaina, joten vasta tänään hain postista kauniin jouluisennäköisen paketin.

Sisältö oli tälläkin kertaa oikein mukava.

Joulun käsityöt -lehti, jossa pikaselauksella näytti olevan ihan mielenkiintoisia malleja.


Lisäksi paketista löytyi kivaa kirjo-pirkka -lankaa, josta tulee varmaan hauskannäköiset sukat. Lisäksi oli belgialaista suklaata, joka ei kauan paketissa pysyne, sekä Hemtexin magic towel. Pyyhe pienen pienessä paketissa. Jännää nähdä, kuinka suuri siitä tulee, kun avaa paketin.

Kiitos sinulle, ei enää niin salainen neuleystäväni Hanna-Mari. On ollut mukava odotella paketteja, ja niissä olevia yllätyksiä.

Lahjoistasi valtaosa on päässyt jo käyttöön. Kaikkein eniten olen käyttänyt ensimmäisessä paketissa ollutta kerroslaskuria. En voi käsittää, kuinka olen aikaisemmin tullut toimeen ilman sellaista. Lisäksi sinulta saamaani vihkoon olen värikynillä, ja muillakin kynillä, tehnyt jo monia muistiinpanoja, viimeksi eilen kehruukurssilla.

Magneetisydän on saanut paikan jääkaapin ovesta, ruskea lanka on odottanut puikoillepääsyvuoroaa. Siitä tulee Villapallon blogissa olevan ohjeen mukainen holvit-huivi, kunhan joululahjakiireet helpottavat. Vaaleanpunainen Mambo odottaa pääsyään myssyksi ja vaaleanpunaiset toppatakin pariksi, ja palmikkopuikkoja tarvitaan varmasti myös pikapuoliin. Kaiken kaikkiaan mukavat paketit olet keksinyt.

Kiitos vielä kerran Hanna-Mari.

This is November surprise from my Finnish secret pal.

1 kommentti:

Hanski84 kirjoitti...

Hienoa että tykkäsit!! Mukavaa joulunodotusta!