sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Koukussa - Hooked

Olen siis koukussa revontuli-huiviin. Tässä on tekeillä toinen huivi, ensimmäinen pitäisi vielä pingottaa.

Lankana on virolainen liukuvärjätty villa, jonka ostin Martin markkinoilta viime viikonloppuna.

Oheinen kuva on otettu salaman avulla, kun tänään taas oli niin harmaa päivä, että ilman salamaa ei tahtonut saada lainkaan langan eri sävyjä esiin.

Tässä kuva ilman salamaa monen otoksen jälkeen. Lanka on vähän karkeaa, täytynee yrittää laittaa ennen pingotusta vähän hoitoainetta, josko villan karkeus vähän häviäisi. Serkkuni on kertonut käyttävänsä tavallisten hoitoainepullojensa loput neuleiden 'pehmentämiseen'. Täytyy kokeilla itsekin.
Tämä malli on riittävän helppo, jotta sitä voi kutoa televisiota katsellessa, tai blogeja lukiessa, mutta riittävän vaihteleva, jotta siihen ei ehdi kyllästyä. Tai ainakin se etenee sen verran vauhdikkaasti, että sitä on mukava kutoa.

Tämän huivin kohtalo ei ole vielä selvillä, pitäisikö itselläni vai laittaisin joulupakettiin.

Tämä on jo neljäs huivi tänä syksynä, joten olen selvästi koukusssa huivien kutomiseen.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa.

This is fourth scarf which I am knitting this autumn. This is again Revontuli-model, same model as my previous one, which I have been knitting from natural dyed yarn. This yarn is Estonian wool. Days are dull and it is difficult to take any pictures. There is not enough daylight and with flash the coulours look different.

1 kommentti:

Pia Nore kirjoitti...

Lahden messuilla joku myyjäkin neuvoi tuota tavallisten hoitaineiden käyttämistä (siis hiusten-), etenkin joku oli onnistunut siten pelastamaan Huopasella tehdyn jonkun jutun kuulemma;-)

Muuten vielä tuosta edellisestä eli neulomisesta koneen ääressä, niin minä harrastan aina välillä Flickrin kuvaslide-show:den katselemista, sitä voi tehdä niin että voi rauhassa neuloa. Saa kivoja ideoita ja välillä tietty voi napata idean Favoriteihin:-)