torstai 22. toukokuuta 2008

Rävel Juhe Vaprik

Oletteko kuulleet sellaisesta virolaisesta langasta kuin Rävelä Juhe Vaprik?

En minäkään, mutta sain sellaista lankaa tuliaisiksi Tallinnasta.

Kaikki alkoi siitä, kun mieheni kävi viikonloppuna Tallinnassa. Kun hän tuli sieltä, kysyin, että toiko hän minulle tuliaisiksi suklaata. Hän sanoi, että tuliaiset jäi kaverin laukkuun, ja saan ne sitten maanantaina.

Ajattelin, että seuraavana päivänä mies käy lähikaupassa hakemassa minulle levyn Fazerin sinistä "tuliaiseksi".

Unohdin jo koko tuliaisasian, mutta sitten eilen sain neljä kerää Rävel Juha Vaprik lankaa, sekä muutaman levyn virolaista suklaata.

En ollut uskoa silmiäni. Se vähän hämäsi, kun tuo OVI merkki tuossa langassa oli kovin Novitan logon kaltainen. Kysyin, että onko tämä ehkä jotain piraattilankaa.

Netistäkin yritin etsiä tämän merkkistä lankaa. Jostain syystä mieheni pokka ei oikein pitänyt, ja langan alkuperä kiinnosti enemmän.

Sitten löysin kerän Huopasta kotoa, ja kas kummaa tuo etiketin tehdaskin on samanlainen, kuin Huopasessa. Nyt olin varma, että tämä on piraattilankaa.Selvisihän langan alkuperä. Neljä kerää Ravel Juhe Vaprik lankaa ja Kalev-suklaalevyt ovat paikallisesta Prismasta. Vain langat etiketti oli piraattikopio. Lanka on Huopasta, jonka etiketti oli skannattu tietokoneelle, virolaistettu, OVI jätetty ikäänkuin vinkiksi, uudet etiketit tulostettu, ja lanka tarjoiltiin tuliaislankana Virosta.

Täytyy sanoa, että hauska jekku, joka jaksaa naurattaa.

Ja mitä opimme tästä: Aina kannattaa kinuta tuliaisia!!

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

*reps* Voi minkä vaivan miehesi näki! Aivan mainio tarina! :D Jutun alkua lukiessa rupesin jo kääntämään, että Rävel = Tallinna, Vaprik = tehdas, mutta mitä se Juhe onkaan... :DDDD

Outi kirjoitti...

Ihana jekku!

Pia Tuononen kirjoitti...

Loistava jekku, olipa miehellä idea!!

AnniP kirjoitti...

Loistava jäynä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, vaan ei ihan vaivaton juttu tuollainen "tuliainen", siitä on jopa enemmän vaivaa kunn oikean virolaisen langan ostosta :)

Pörriäisesi on kyllä tulossa, en ole sitä unohtanut.

AnneM kirjoitti...

hehee, mikä jekku ;)

Limeadine kirjoitti...

Tosi hyvä jekku tehdä lankafriikille! Ja on nähty vaivaa! Tosi hauska :) !