sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Internationa SIP day 19.9.2009

Eilen vietetiin kansaivälistä kehruu päivää. Helsingin kehruutapaamisissa kävijätkin kokoontuivat kehruun merkeissä. Saimme luvan menneä Leppävaaran Sellon kirjastoon kehräämään. Yhteensä meitä oli viisi kehrääjää paikalla: Sanna, Zeska, Hanna, Rina ja minä. Koska ei tullut kysyttä lupaa kuvan laittamiseen nettiin, niin sumensin vähän kasvoja.

Ihan mukava tilaisuus ja varsin paljon ihmiset tulivat kyselemään kehruusta.
Zeskalla ja Hannalla oli Majacraftit Little Gem matkarukit, jotka mahtuivat tosi pieneen tilaan. Tässä vielä lähikuva Hannan rukista.

Kehräsin Spinspiration kuituklubista keväällä saamaani corridalea, jossa oli ihanat värit.

Innostuin kehräämään ja sain langan jo vyyhditettyä.

Tässä vielä lähikuva langasta. Luonnossa värit ovat vähän voimakkaammat. Etenkin tuo vihreä vaalenee runsaasti kuvattaessa. Aidoimmat värit näkyvät tuossa kuvassa, missä lanka on vielä rullalla.

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Aivan ihanan värinen vyyhtisi:))
Enpä ole vielä värttinää kokeillut, mut kyl täs jonain päivänä sen teen.
Ihan harmittaa kun se on jäänyt, mutta ajan kanssa sitten.

Hanna kirjoitti...

Kaunista lintulankaa, minun heinäsirkkani on vielä kuivumassa. Josko huomenna ehtisi ottaa kuvat.

pirle kirjoitti...

Unohdin koko SIP-päivän! Itsekseni vähän koirankarvaa sain rullalle.
Teillä on varmaan ollut yleisöä ja kysymyksiä. Nuo matkarukit ovat aika hauska ilmestys - ovat niin pikkuruisia ja kuitenkin tekevän näköisiä :)

Lilavihreäsi on houkuttava.

Pirkko kirjoitti...

Kiva että edes joku vietti SIP-päivää. Sait ilmeisesti oikein kehrätyksikin eikä aika mennyt kehruuta muille opettaen. Hauskannäköisiä nuo LG:t.

Meillä Jyväskylässä lauantai meni DIP-päiväksi eli vähän tanssittiin neulonnan merkeissä ihan kaupungin keskustassa :) Hauska kokemus sekin, olen tosi ylpeä itsestäni ja meidän neulojien ryhmästä että uskallettiin!

Olisin kyllä kehrännytkin julkisesti iltapäivällä, kun täällä oli Ween Maan Wiljaa-syysmarkkinat, mutta kukaan tuttu lampuri ei ollut siellä villoineen paikalla :( Olisin muuten tunkenut heidän kojulleen yllätysvieraaksi kehräilemään ;D

Pirena kirjoitti...

Mukavannäköistä lankaa. Minä vasta äsken vähän kehräilin, valkoista lankaa. Mietin, että kertaisinko ketjukertauksella yhden rullan vai kehräisinkö vielä toisen pariksi. Ei tahdo nyt oikein valmistua.

MINNA kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa!!!