tiistai 19. kesäkuuta 2007

Mukava postipäivä

Tänään oli mukava postipäivä. Sain laukkuvaihdon ystävältäni huovutetun kainalolaukun, joka oli lempiväriäni punaista. En ole nähnyt tämännäköistä huovutettua laukkua, joten se oli ihan piristävä. Laukun mukana oli kerä Novita Capri-hapsulankaa.Laukun lähettäjä ei minulle vielä selvinnyt, mutta joka tapauksessa kiitos oikein mukavasta kassista. Toivottavasti laukkuvaihtoblogissa lähettäjäkin vielä selviää.Paketin lisäksi tänään oli ilmestynyt uusi Moda-lehti. Pikaselauksessa ei aivan must malleja vielä löytynyt, mutta usein niitä löytyy, kun syventyy lehteen tarkemmin. Toisaalta parissa edellisessä numerossa on ollut kivoja malleja niin paljon odottamassa, että ei se haittaa, jos ihan pakollisia neulottavia ei ollut.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Sait söpön laukun! Ja kiva lukea jokin positiivinenkin kommentti Modasta. Ihan masensi, kun itse tykkäsin monesta mallista ja sitten useassa blogissa lehti haukuttiin pataluhaksi... :)

zaro kirjoitti...

Se mystinen katja joka sulle kortin ja laukun lähetti ompi zaro... Mukava kuulla että laukusta pidät!

satumh kirjoitti...

minen kanskaan löytänyt uudesta modasta oikein mitään..mutta onhan noita keskeneräisiä ja muitakin töitä to-do-listalla jo ennestäänkin..