perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kehruuta ja askartelua

Ilun kuituklubin ensimmäisessä paketissa tullut shetlanninlampaan villa on vihdoinkin päässyt kehrättäväksi. Aloitin kehräämisen Tampereella, ja olen jatkanut sitä kotona. Tässä on tulossa se keltaisempi osuus langasta.

Vihreämpi osuus on jo kokonaan kehrätty ja odottelee vain kaveriaan, jotta langan kertaaminen voisi alkaa. Näistä tulee yhdessä varmasti mukavan keväistä lankaa.
Lisäksi olen askarrellut pientä pääsiäiskranssia. Käytännössä otin Risulinnulta joulumyyjäisissä ostamani puolukkakranssin, otin siitä pois tuon jouluisen nauhan. Kieputin tilalle itsekehrättyä ja kasvivärjättyä kellertävää lankaa ja lisäsin muutaman irto kukkasen.


Tuloksena oli tällainen kierrätyskranssi. Puolukanlehdet alkavat olla aika rapisevia, mutta ajattelin, että näin saa nopeasti aikaan jouluisen koristeen tilalle pääsiäiskoristeen. Kranssi on siis ollut koko ajan samassa paikassa, aikaisemmin vain jouluisessa asussaan.
Oikein rauhaisaa pääsiäsaikaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! eksyin sattumalta sivuillesi ja yllätyin- olet saanut aikaan kaunista katseltavaa! oliskohan sinulla mahdollisuutta lähettää minulle ohjetta siitä kevätyllätyshuivista sähköpostitse; erpy63@gmail.com...sormet jo syyhyävät. terveisin erja

Merja kirjoitti...

Ihanan vihreää lankaa kehrättynä. Vihreä on lempivärini. Kaunis lanka. Mitähän siitä voisi tehdä ?

Leena kirjoitti...

Huokailen tässä kauniin lankasi edessä. Kiitos sinulle neuvoista , joita olen saanut kehräyksen suhteen. Mietintämyssyssä kiehuu, kun kovasti aprikoin eri vaihtoehtoja.

Pirena kirjoitti...

Ihanan keväistä lankaa, tosi kaunista olet kehräillyt.