tiistai 31. maaliskuuta 2009

Maaliskuun viimeinen postaus

Vaikka kaikenlaista on tullut tehtyä, ei mitään ole valmistunut.

Blogiarvonnassa kyselin, että mikä on mukavinta keväässä ja ihan ehdottomasti se tuntui olevan valo. Sehän on tietysti jokaisen bloginpitäjän toive, että on valoa, jossa kuvata valmistuneita töitä.

Suoritin arvonnan arpomalla satunnaislukugeneraattorilla numeron, ja niin mones kommentoija on sitten onnekas.

Random Integer Generator

Here are your random numbers:

9 

Timestamp: 2009-03-31 15:47:08 UTC


Muutamaan kertaan piti varmistaa, että kuka on kommentoinut numerolla 9. Kommentoija oli Eija, ja hänelle lähtee lähiaikoina pieni paketti.


Ja koska mitään valmista ei ole, niin tässä vielä uudelleen kuva merinosilkistä, jota olen parhaillaan kehräämässä. Kohta koko kuitu on saatu kehrättyä. Olen kehrännyt tämän värttinällä ja kerrannut sitten rukilla. Värttinät ja rukki pitää saada tyhjäksi ennen ensi lauantain lammasmarkkinoita. Meitä lähtee täältä pääkaupunkiseudulta yksi autollinen innokkaita kehrääjiä lammasmarkkinoilla järjestettävään kehruutapahtumaan.

3 kommenttia:

kaijaleena kirjoitti...

Kävin tänään opettelemassa kehräämistä Raijan aitalle ja meinaan mennä sinne vielä toistekkin. Sain aikaiseksi todellista pellavataidelankaa! Laitan blogiin kuvan huomenna, jotta voin kuvata sen päivänvalossa. Nyt rukin hankkiminen mietityttää. Millainen rukki sinulla on?

Eija kirjoitti...

Tuhannet kiitokset jo etukäteen, ihan vaikea uskoa että minä voitin, vau!!

Pirena kirjoitti...

Kivan näköistä lankaa olet kehräillyt ja niin tasaista.