tiistai 15. heinäkuuta 2008

Kuvia saamistani paketeista

Kiitos saamistani osaanotoista. Ne lämmittivät mieltäni suuren surun hetkellä.

Kesäkuun alkupuolella sain kaksi pakettia, joita en silloin jaksanut kuvata ja siirtää blogiini näkyviin. Nyt vihdoin sain kuvat siirrettyä, ja pikkuhiljaa alan muutenkin päivittämään blogia.

Ensimmäinen paketti oli Risulinnulta, Risulinnun puutarhablogista.
Paketissa oli kiva pajusta tehty kevätpörriäinen, ja pussilinen Malacon Truly karkkeja, jotka oli kuvaushetkellä jo paremmassa tallessa. Kiitos mukavasta paketista.

Toinen paketti oli Villavaaralta. Paketti oli mukavassa Marimekkokuosisessa rasiassa ja sisältä löytyi iso vyyhti kauniinväristä Virolaista villaa, Red Heartin Sport Sokcs Colos sukkalankaa, sekä Magic Towel. Kiitos ihanasta paketista. Langat eivät ole vielä päässeet puikoille, mutta ohjeita olen kyllä katsonut sillä silmällä, että mitkä olisivat sopivia ohjeita näille langoille. Sukkalangassa on kivat pastellisävyt, ja lankaa on runsaasti, joten siitä saisi ehkä pitempivartisetkin sukat aikaiseksi pieneen jalkaani.

Käsitöiden saralla on ollut hiljaiseloa, lähinnä olen keskittynyt karstamyllyn käytön opetteluun ja kehrännyt vähän lankaa. Lupiinin kukillakin olen värjännyt, ja laitan niistä kuvia vähän myöhemmin.

Ei kommentteja: