perjantai 3. elokuuta 2007

Neuletapaaminen

Osallistuin ensimmäistä kertaa neuletapaamiseen. Se oli Hobboks-kirjakaupassa. Tarjoilut oli hyvät, ja paikalla oli runsaasti väkeä. Tekstiiliteollisuus esitteli uutuuslankoja ja Neuleyhdistys Ullalla oli myös edustus.Minut houkuteltiin osallistumaan neulomiskilpailuun. Siinä kudottiin 20*20 cm tilkkuja, joista Vaaka ry, tekee peittoja, ja lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen.


Onnistuin tulemaan nopeuskilpailussa kolmanneksi, josta sain palkinnoksi Knitting for Peace-kirjan, ja babuiset Susanne's puikot. Lisäksi kaikki kutojat saivat omakseen puikot, joilla tilkku kudottiin.Knitting for Peace kirjassa on perusneuleita, joita voi kutoa hyväntekeväisyyteen, sekä lisäksi tarinoita. Täytyy tutustua kirjaan paremmalla ajalla. Kirja sopi hyvin teemaan, jossa kudoimme hyväntekeväisyystilkkuja "kilpaa".


Kirjakauppa tarjosi kaikista neulonta- ja virkkauskirjoista 20% alennuksen. Mukaani tarttui Knitting beyound the edge kirja. Siinä oli mielenkiintoisia kauluksia ja hihansuita, joita voisi joskus soveltaa omiin neuleisiin. Kuvat ainakin ovat kauniit, joten kirjaa on mukava pelkästään selaillakin. Muitakin mukavia kirjoja oli, mutta onnistuin tyytymään tähän kirjaan.

Ennen Hobboksiin menoa poikkesin Menitaan, ja ostin hys-hys lankaa, sekä itselleni käsityöpussiin pienet käsityösakset. Arjen pieni esine, joka on mielestäni kaunis.

Ei kommentteja: