maanantai 2. huhtikuuta 2007

Pohjalaista
Onnetar oli valinnut minut Tellun blogissa olleen "Blogisynttärit ja Kumman kaa" kyselyn "voittajaksi". Tänään tuo pohjalainen paketti saapuikin. Mukana oli Jussi-paidan tyylinen pannunalunen, salmiakkikuvioinen kassi ja lapualaisia Wanha Karhumäki-karkkeja (anis- ja piparminttukarkkeja). Pakettia aukaistessa rupesi nenään tulemaan karkin tuoksua, joten paketin avaaminen oli moniaistinen tapahtuma. Mukana oli vielä hausta kortti, jossa luki " Vaikka aivan tavallista yrittää, niin hyvää pakkaa tulemahan". Pannunalusen oli tehnyt Atelje Hannetar. Oikein hauska pohjalainen paketti.
Kassi pääsee heti varaostoskassiksi käsilaukkuuni. Se on riittävän pieni, mutta tarvittaessa sopivan tilava. Pannunalunen pääsee myös heti käyttöön. Hyvien karkkien uskon hupenevan ihan silmissä, kun mies kotiutuu. Kiitos Tellu-Tellervo, tämä oli oikein mukava maanantain piristys.
Today I received packet which I won from Tellu's Blog anniversary. Pictures show what I received.

2 kommenttia:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Arvelinkin, että paketti varmaan tuoksuu tosi voimakkaasti, kun niin kävi täälläkin, kun karkkipussit olivat vähän aikaa keittiön pöydällä odottamassa postitusta. Olin kyllä varannut omallekin perheelle muutaman pussin ;)
Kiva kun laitoit tuon Atelje Hannetaren nettilinkin, itse en ole hänen sivuillaan aikaisemmin käynytkään.
Kun luin blogiasi ajattelin, että sinä varmaan osaat arvostaa suomalaista käsityötä, joten olen iloinen, että sain lähettään tuon "Jussipaidan" sinulle. Hyvää kevättä!

Liinu kirjoitti...

Kun saiski körttipastilleja...