keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Insinööri

Tämä on ikivanha juttu, mutta sain sen vasta tänään ekaa kertaa sähköpostiini. Olen töissä insinöörivaltaisella alalla, jossa insinöörit "juttelevat tietokoneiden kanssa". Nauroin työpisteessäni vedet silmissä, kun ajattelin tätä ainetta ja meidän insinöörejä.

------------------------------------------------------------

Seitsemänvuotiaan Teron aine, jonka otsikkona on
"Mikä minusta tulee isona".

Lähde: Leena Kymäläinen Kainuun Sanomat 24.11.1999

Maailman paras ammatti

***Haluan tulla insinööriksi, kun olen kasvanut isoksi,koska se on hauskaa hommaa ja helppoa. Sen takia nykyisinon niin paljon insinöörejä ja koko ajan tulee vain lisää.

Insinöörien ei tarvitse käydä paljon kouluja, heidän on vain opittava lukemaan tietokonekieltä, jotta he osoisivat jutella tietokoneiden kanssa. Arvaan, että heidän pitää osata lukea myös, niin että he tietäisivät, mistä on kyse, kun kaikki asiat on sekaisin.

Insinöörien on oltava rohkeita niin, etteivät he pelästy, jos asiat on niin sekaisin ettei voi ollakaan tai jos he joutuvat puhumaan vieraita kieliä ulkomaankielellä, jotta he tietäisivät, mitä pitää tehdä.

Insinööreillä on oltava hyvät silmät, niin että he näkevät hameen läpi eivätkä saa pelätä konttorin naistyöntekijöitä, koska he työskentelevät niiden kanssa. Minä myös pidän siitä palkasta, jota insinöörit saavat.

He saavat enemmän rahaa, kuin ehtivät kuluttaa. Se johtuu siitä, että useimmat ihmiset pitävät insinöörin työtä vaikeana, paitsi insinöörit, jotka tietävät, kuinka helppoa se on.

Ei siinä ole paljon sellaista, mistä en pitäisi, paitsi se, että tytöt pitävät insinööreistä ja kaikki naisinsinöörit haluavat mennä naimisiin miesinsinöörien kanssa niin, että heidän on aina ajettava pois ne naiset, jotta ne eivät ole häiriöksi.

Toivottavasti en tule allergiseksi konttoripölylle, koska tulen meidän koirastakin sairaaksi. Ja jos tulen allergiseksi konttoripölylle, ei minusta voi tulla insinööriä ja sitten minun pitäisi mennä työhön.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tämä oli hyvä! Serkkuni kun on insinööri ja joskus... köh.. :D

Terhi kirjoitti...

Tuo sai kyllä hymyn huulille ;) olen naisinsinööri ja naimisissa miesinsinöörin kanssa...