keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Kevätvillatakki on valmis

Taas meni muutama päivä, ennen kuin sain motivoitua itseni saumojen ompeluun. Ohje on Novitan tämänvuotisesta kevät numerosta. Lnaka on Tennesseetä, ja kudoin 3:n puikoilla. Sen verran muokkasin ohjetta, että kudoin etu- ja takakappaleen yhtenä kappaleena pyöröpuikolla, ja näin säästyin sivusaumojen ompelulta. Alunperin meinasin kutoa myös hihat pyöröpuikolla, mutta ajattelin, että kuvioon on helpompi tehdä lisäykset tasoneuleena. Täytyy miettiä taas ensi kerralla, onnistuisiko se kuvioneuleen kuviotkin pyöröpuikolla, tai lähinnä ne silmukoiden lisäykset.

Kuvio oli helppo ja nopea kutoa, ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.

3 kommenttia:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hienolta näyttää. Sinä oletkin saanut jo monta kivaa kevätneuletta tehtyä itsellesi tänä keväänä. Mulla taas kaikki aika menee noihin "sisustuskäsitöihin", mutta enköhän minäkin sitten viimeistään kesällä (vaikka keväällä niitä on kaikkein mukavinta tehdä) saa uusia toppeja yms. asusteita itselleni.

Kaisa kirjoitti...

Oi miten hieno!! Minä sitten purin sen Tennessee-pitsipuseron alun ja aion aloittaa uudelleen pyörönä...

Pia kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Tänä vuonna olen saanut aikaan yllättävän monta neuletta. Aikomus oli pikkuhiljaa siirtyä ompelun puolelle tuhoamaan muutamaa hamstrattua kangasta, mutta puutarha taitaa teettää niin paljon hommia tänä vuonna, että ompelukin saa jäädä. Mutta katsotaan.