torstai 31. toukokuuta 2007

Kesän värejä

Villapallon neuleblogissa oli esitelty hänen vaatteidensa kesävärjejä, ja hän haastoi muut neuleblogaajat esittelemään omien kesävaatteiden värimaailmaa. Tämä vaikutti mielenkiintoiselta harjoitukselta, ja itsekin lajittelin osan kesävaatteita väreittäin.

Tässä tulos:

Punaista toki löytyy. Se on lempivärini. Näissä kesävaatteissa punainen näyttää olevan kukkakuvion muodossa. Kukkamekon seuraksi viileinä kesäiltoina sopisi hyvin punainen huivi, jonka voisin tehdä Kaisalta saamastani Wetterhoffin langasta.

Kuvasin vaalenpunaiset erikseen, vaikka oikeastaan se kuuluu tähän punaisten kategoriaan. Vaaleanpunaisia teepaitoja taitaa aina olla varastossa. Samoin valkoiset kesäfarkut ovat must.Turkoosin eri värisävyt kuuluvat myös kesäväreihini. Turkoosien vaatteiden varasto saa lähes joka kesä jotain täydennystä. Ne ovat valkoisen kanssa niin raikkaita.

Uusin tulokas kesävärien joukossa on ruskea. Viime kesänä taisin hankkia ensimmäiset valkoruskeat vaatteet, ja tuo väriyhdistelmä tuntuu aina vain mukavammalta.

Tämä oli oikeastaan aika hauskaa, koska tästä huomasin itse, että ehkä se kaikkein tärkein kesävärini on valkoinen. Jokaisessa ryhmässä oli jotain valkoista.

Ei kommentteja: