sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Hihnaongelma


Värivalinta huovutettavaan laukkuun on tehty. Monta erilaista väriyhdistelmää oli mielessä. Laukku on päässyt siihen vaiheeseen, että pitää miettiä, minkälaiset kantohihnat siihen laittaa. Löysin Ullasta ohjeet I-cordiin, ja ajattelin, että jospa tekisi kolme pötkylää, ja letittäisi ne. Katsotaan mitä tulee.

I-cordin neulominen on tosi helppoa, en ollut sitä aikaisemmin ymmärtänytkään. Todennäköisesti olisin käyttänyt tekniikkaa jo aikaisemmin, jos olisin sen tajunnut.

Koska en omista 5:n tai 6:n sukkapuikkoja, minulla ei ole käsitystä siitä, kuinka paljon 3.5:n sukkapuikoilla kudottu nauha kutistuu huovutettaessa. Parempi tehdä hihnoista riittävän pitkät, niitä voi sitten aina lyhentää. Lyhyestä ei saa pitkää tekemälläkään.

2 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

LAukkusi on kaunis! Ihailin jo noita värjättyjä vyyhtejä, punasävyisiä. Niissä on jotakin sellaista, jolla voisin antaa ympäröidä itseni.

Kaisa kirjoitti...

I-cord on ihan vieras juttu, pitäisi varmaan kokeilla. Tilasin Novitan alesta kahdet bambusangat, enää puuttuu niihin sopivat laukut. :)