perjantai 16. maaliskuuta 2007

Pajunpunontaa


Kävin muutama vuosi sitten työväenopistolla pajunpunontakurssin. Sen jälkeen olen säännöllisen epäsäännöllisesti punonut pajutukia ja joitain pieniä pajuesineitä. Tässä kuva jokin aika sitten punomistani pajuista. Yleensä joka kesäksi teen uudet pajutelineet. Parina viime kesänä olen kasvatellut hajuherneitä pajutelineiden tukemana. Jonain vuonna minulla oli krassia. Kuva on otettu jo aikaisemmin, kun vielä oli lunta maassa.

I participated couple of years ago willow weaving course. Since that I have weaved couple of willow stands for the flowers.

3 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Hei! Tämähän on kiva uusi blogituttavuus. Kävin heti lukemassa sipulinkuori-kokenilli-värjäysjutun. Tosi kiinnostavaa! Paljonko sulla oli sipulinkuoria? Olen vasta alkanut kerätä, ei niitä kamalsti kerry.

Pia kirjoitti...

Sipulinkuoria oli noin yksi leivontakulhollinen. Anoppi oli tyhjentänyt lähikaupan sipulilaarin ylimääräisistä kuorenpaloista ja sain niitä riittävästi kokeilua varten. Kannattaa pyytää kaupasta ilmaisia sipulinkuoria.

Maarit kirjoitti...

Kauniita pajutukia, ne ovat varmasti ihania kesällä kun hajuherneet kukkivat. Mullakin on yksi tuollainnen anopin tekemänä. Lasinsulatuskokeilut näyttävät myös kiinnostavilta.