keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

Keväthaaveita
Auringon paistaessa tulee aina into hankkia jotain uusia kevätvaatteita. Vilkaisu vaatekaappiin kuitenkin osoittaa, että vaateita on kyllä yllin kyllin. Moni niistä ehkä kaipaisi vähän piristystä. Muutamalla puserolla ja huivilla vanhat vaatteet piristyisivät kummasti. Tässä yksi huivi, josta haaveilen. Kirkaan punaisena tai luonnonvalkoisena se sopisi hyvin piristämään minun kesäkukkamekkoani.

Kevään Novitasta löytyi muutama minua viehättävä malli, muutama paita, laukku ja takki. Kaikki kuvissa olevat neuleet ovat ruskeita, mutta todennäköisesti ainakaan kaikissa malleissa värivalinta ei tule olemaan ruskea, vaikka vähitellen tuo ruskeakin rupeaa näyttämään klassisen mukavalta. Tuohon paitaan en varmaankaan käytä cocos lankaa, vaan vaihdan sen johonkin muuhun. Se lanka tuntui kaupassa jotenkin karhealta.
Finnish knitting magazine Novita has the following models which are inspiring me. Let's see which of those will finally end up to my garderobe. Most possible the colour won't be brown, but you never know.


Ei kommentteja: