lauantai 31. maaliskuuta 2007

Huovutettuja laukkuja a'la EpsteinKävin tänään pyöräretkellä Helsingissä ja hain Bookplus kirjakaupasta tilaamani Nicky Epsteinin kirjan Fabulous Felted Bags. Kirjassa on ihastuttavia huovutettuja kasseja. Tässä on muutama suosikkini. Nämä ovat niin ihanan värikkäitä ja piristäviä: kukkia, väriä ja jänniä muotoja. Saa nähdä, tuleeko näistä mitään oikeasti koskaan toteutettua, vai tuleeko niistä otettua vain ideoita. Värjättyjä lankoja voisi käyttää tuollaisiin luontoläheisiin kasseihin. Tai neulehuovuttaa kuvassaolevia kuvioita neulottuihin kasseihin ennen huovutusta.
Päivällä oli kaunis sää ja kukkapenkit odottelivat perkaajaansa. Krookukset kukkivat puhdistamattomista penkeistä ja näky oli vähän säälittävä. Toivottavasti huomenna on yhtä hyvä sää, ja työ saa jatkoa.
Today I received the book I have ordered: Nicky Epsteins Fabulous Felted Bags. Those bags ar e so inspiring colourful and interesting shapes. Let's see if i will ever knit any of these or just use the ideas.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Siis sekö että neulehuovuttaa kassiin ennen sen laittoa pesukoneeseen sen huovuttamiseksi ei pilaa jo neulahuovutettua kuvioita???? Jos et ymmärtänyt kysymystä niin..yritän uudemman kerran =)