perjantai 16. maaliskuuta 2007

Lasi kukkii

Ensimmäiset kokeilut lasifriteillä ovat tulleet uunista. Näistä tulee keväisiä kaulakoruja, kunhan saan liimattua vielä korupohjat. Vain valmiista töistä näkee, että minkälaisia frittejä oikeasti kannattaisi ostaa. Nuo punaiset näyttivät kaupassa hauskemmilta, kuin sultettuna korussa. Samoin enemmän kontrastia sisältävät näyttävät sulaneena paremmilta.
First experience with the frits are available. These will be come neclaces. From the ready pieces you can see which kind of frits should be bought. Those red ones were nicer in the shop and now they are more orange. This is the typical, red colour disappares easily in the high temperature.

3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

ihanan näköisiä

Anonyymi kirjoitti...

Hei Pia! Näissä koruissasi näyttäisi siltä että lasikukat ovat tuon isomman lasin ALLA? Onko se niin vai vain mun silmien tuotosta :) Miten siis olet ne uuniin laittanut? Mä kuvittelen että kukat leviäisi enemmän? Millaisella sulatusohjelmalla nää on sulatettu?

MarLi

Pia kirjoitti...

Tämä taitaa olla optinen harha. Lasikukat on liimattu tuon kirkaan lasin päälle sulatukseen sopivalla liimalla. Tuo pohjalasi on sellaista lasia, joka sopii yhteen näiden fiorellien kanssa. Muistaakseni käytin kahta pohjalasia päällekkäin. Lasinsulatusohjelmana käytin samaa ohjelmaa, jota olen käyttänyt Bullseyn laseihin. Se on ohjelmoitu sulatusuuniin valmiiksi, joten en muista asetuksia ulkoa.