sunnuntai 25. maaliskuuta 2007

Huivi valmistui
Sain vihdoinkin valmiiksi Mega-langasta kudotun huivin. Vaikka sitä kudottiinkin 9-puikoilla ja huivin koko on vain 150cm*60cm, sen kutominen oli tosi hidasta. Lanka on keinokuitulankaa, joten se ei joustanut, ja sopivan kireyden pitäminenkään ei ollut helppoa. No kokeiltu on, eikä lankaa ehkä kannata ostaa lisää :-) Huivi on enemmänkin koriste kuin lämmittävä. Parhaiten se varmaan sopii tummien vaatteiden kanssa. Ohessa pari kuvaa huivista mekon kanssa. Nyt voin aloittaa turkoosin kesäpaidan kutomisen, kun sain tämän työn valmiiksi.

Finally I finished this scarf knitted from yarn Mega. Even if the needles were number 9 and the size of the scarf is 150*60cm, it took long for me to finish this. Yarn is 100% polyester and it did not strech, so you have to make each stich carefully. Need not to buy more of this yarn :-) As I now have finished this work I can continue with my turquoise summer jumper.

2 kommenttia:

JaanaM kirjoitti...

Minusta huivisi näyttää tosi kauniilta! Aivan uusi lankatuttavuus minulle, enpä ole tainnut missään nähdä.
Uusi löytö oli myös blogisi :)

Pia kirjoitti...

Kiitos Jaana. Itsekin pidin huivista, vaikka kutominen olikin aika hidasta. Blogini on tosiaan aika uusi, sinun blogiasi olen jonkun aikaa jo seuraillutkin.