maanantai 26. maaliskuuta 2007

Maaliskuun paketti
Tänään saapui salaisen neuleystäväni lähettämä maaliskuun paketti. Töissä on ollut kiirettä ja tänään lopullisesti viimeistelimme projektiesityksen huomista hyväksymiskokousta varten. Kuinka mukava olikaan tällaisen kiireisen rupeaman jälkeen saada paketti.
Ja paketti oli aivan ihana. Ystäväni tiesi, että olen suunnitellut kokeilevani konehuovutusta. Mukana oli aivan ihanat huovutetut tohvelit lempiväristäni punaisesta. Ne sopivat pieniin jalkoihini aivan täydellisesti. Lisäksi mukana oli kerä Huopasta, jotta voin itsekin kokeilla konehuovutusta. Ja kaiken kukkuraksi mukana oli mukava kirje, jossa oli hyvä ohje huovutusta varten.


Kiitos ystäväni, tämä paketti oli tosi ihana!!!
Editoitu: Kun mieheni näki nämä tohvelit, hän sanoi, että voisin kutoa hänelle samanlaiset. Nyt täytyy ostaa varmaan toinen kerä huopasta ja etsiä isojalkaisen ohje. Jännää nähdä, mitä saan aikaiseksi.


Today I received March packet from my secret pal. I have been rather busy at work lately and we finished our project plan today for tomorrows approval body meeting. It was nice to receive the packet after heavily loaded work days. She (?) knew the I have planned to try felting with washing machine. She had knitted me wonderful slippers, from my favourite colour red. They suited me perfectly. I received also one ball blue Huopanen yarn so that I can try felting myself. And there was nice letter explaining in detail how to felt with washing machine.
Thanks to my wonderful friend.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas kiva, että tossut sopivat! Toivottavasti Huopasesta syntyy jotakin mukavaa. Talvi on mennyt mutta kyllä keväälläkin voi olla viileää... ;)

Anonyymi kirjoitti...

...tästä alkaa tulla tapa... siis siitä että unohdan allekirjoittaa: Salainen neuleystäväsi! :D