maanantai 24. syyskuuta 2007

Vaihteeksi ompelukoneella

Kiitokset Feather and Fun huiviin tulleista kommenteista. Risulintu, tuo malli tosiaan taitaa olla kasvivärjäreiden suosiossa. Risuliisa, englanninkielinen ohje on sen verran helppo, että sen kanssa voi hyvin aloittaa englanninkielisten ohjeiden tulkinnan. Siinä ei ole kuin oikeita ja nurjia silmukoita, langankiertoja ja kaksi yhteen kavennuksia. Marjutin sanaston avulla pärjää vallan mainiosti.

Palataanpa otsikon mukaiseen aiheeseen. Koska naapuritontille rakennetaan, piti ommella keittiön ikkunaan kappa. Koska olemme ylempänä, kuin naapuritontti, niin meille ei enää näe sisään, mutta me näemme sopivasti naapuriin :-)

Koska ikkunassa jo olevista verhoista on mahdoton saada kunnollista kuvaa, en laita verhoista mitään kuvaa. Tyydyn esittelemään pyyhkeen, jonka ompelin verhokankaan lopusta, ja kaapista löytyneestä pienestä pyyhkeestä. Kärjessä on purjerengas, jonka avulla pyyhkeen saa roikkumaan koukkuun. Näppipyyhkeen nimellä tällainen taitaa kulkea. Ompelu oli taas ihan mukavaa, varsinkin kun työt olivat pieniä ja valmistuivat nopeasti. Yleensä homma tökkää kaavojen piirtämiseen, tai viimeistään siihen, kun niitä ryhtyy muokkaamaan itselle sopiviksi.

Ei kommentteja: