torstai 27. maaliskuuta 2008

Kutomisen helppoutta

Kiirastorstaina oli kiire töistä kotiin. Edellisenä päivänä oli Tinttamarellista tullut tieto, että Harmony puikot oli postitettu, ja sähköpostissa oli toimitustunnus.

Vaikka postin lähettämää saapumisilmoitusta ei ollutkaan saapunut, puikot sai postista ilmoittamalla toimitustunnus. Sähköisen asioinnin ihanuutta.


Ja puikkoja piti päästä heti kokeilemaan. Koeneuleeksi löytyi Ullasta Mittumaari-huivi. Huivi on pingoittamista vaille valmis.

Reunan päättely piti tehdä numeroa isommalla puikolla, ja eikun uudet päät tilalle, ja päättelemään. Kuinka helppoa ja kätevää.

Puikot olivat muutenkin maineensa veroiset, mukavat kutoa. Ainoa miinuspuoli on, että vaihdettavissa puikoissa pienin koko on 3,5mm. Ehdottomasti pitäisi olla mukana 3mm:n puikot.

Hämmästyttävää, ettei tällaisia vaihtopäitä ole aikaisemmin ollut, nyt on suuri joukko erimittaisia ja kokoisia pyöröpuikkoja. Tilasin myös sukkapuikot. Niiden testaus on vielä vaiheessa.

1 kommentti:

Tupuna kirjoitti...

Heippa!
Annen kautta eksyin tänne:)
Minäkin olen haaveillut tosta setistä, pitäisköhän tilata,,,,miettii)..
Kudoin Napitusta ja mulla on vanhat addit, liitoskohta oli silleen taipunut niin aina tarras kiini, ikävää...tarvista olisi.