sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kehruutreffit lammasmarkkinoilla

Eilen aamulla viisi pääkaupungin kehrääjää lähtivät Tampereelle lammasmarkkinoiden yhteydessä olleeseen kerhuutapaamiseen. Mukaan lähtivät Rina, Eeva, Sanna, Karoliina ja minä.

Tapaaminen oli tunnelmallisessa tallipihassa. Sää oli sateinen, mutta onneksi itse saimme kehrätä sisätiloissa. Siellä tapasimme muutamia blogeista ja Ravelrystä tuttuja henkilöistä. Mukana olivat mm Pirkko, HannaWou, Reetta ja Teija. Mukavaa, kun netistä tutut henkilöt saavat kasvot.

Vaikka sää ei markkinoita suosinutkaan, yllättävn paljon siellä kävi väkeä katsomassa kehruuta ja lampaita. Kuvan ottohetkellä ei kuitenkaan ollut yleisöä, vaan kehruutreffeihin osallistujan tutustuivat villakampojen käyttöön.

Koska kyseessä oli lammasmarkkinat, oli siellä myös keritsemisnäytöksiä. Yllättävän rauhallisesti lampaat suhtautuivat keritsemiseen. Vain muutama äännähdys keritseminsen aikana.

Ja tässä on lampaan "kevät-look" parturoinnin jälkeen.

Ja markkinoilla yleensä kuluu vähän rahaa. Tässä on Rinan tekemä tilanteeseen sopiva värttinä, ja sen alla kilo suomenlampaan villaa, joka väkisinkin halusi päästä pääkaupunkiseudulle matkailemaan.

Ja lisäksi mukaan tarttui kehrääjälle sopiva paita.

Tilaisuus oli oikein mukava, ja toivottavasti tällaisia "valtakunnallisia" kerhuutapaamisia järjestyy tulevaisuudessakin.

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

No voi juku, olisinpa minäkin älynnyt lähteä markkinoille. Kiva kun reissu sujui teillä mukavasti.

Leena kirjoitti...

" ja teillä kaikilla oli niin mukaavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana"
luin jo aamupäivällä Pirkon blogista tuosta tapaamisesta.
Kuinka toi värttinä pannaan pyörimään? Tiedätkö onko sen käytöstä mitään opetusvideota?

Hattis-Leena kirjoitti...

Voihan harmin parkaisu, naapuri kaupungissa on ollut lammasmarkkinat, enkä ole tiennyt mitään...vähän noloa. Hyvä kuitenkin tietää, että tuollaisia tapahtumia järjestetään.

risulintu kirjoitti...

Oletpahan ollut mielenkiintoisessa jutussa :) Toivottavasti tuollaiset yleistyvät.