torstai 27. joulukuuta 2007

Puikoilla juuri nyt

Puikoille pääsi Holvit-huivi Villapallon blogista. Sain langan salaiselta neuleystävältäni Hansulta, ja jo silloin ajattelin, että tämä Pirkka-lanka pääsee huiviksi.

Malli on joutuisa kutoa, kun siinä on aina jokaisen kuviokerroksen jälkeen kolme kerrosta, joilla saa kutoa pelkkää nurjaa, oikeaa ja nurjaa. Se nopeuttaa huomattavasti kutomista.


Vaikka puikkoni on numero neljä, luulen, että saan tehdä kuviokertoja huomattavasti enemmän, kuin ohjeessa on mainittu. Onneksi ohjeessa oli selkeä ohje, että kuinka monta reikäkuviota täytyy olla, jotta reunakuvio menisi oikein.

Tänä vuonna on tullut kudottua monta hartiahuivia. 4 lahjahuivia sekä kaksi huivia itselle. Tämän seitsemännen huivin kohtaloa en ole vielä päättänyt. Olen joskus kouluaikana kauan sitten kutonut hartiahuivin, mutta sen jälkeen ovat tainneet huivit olla epämuodikkaita, että niitä ei ole tullut kudottua.

I have started to knit a scarf . I received the yarn from my secret pal this autumn. This is 7th scarf which I am knitting this year.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Suurkiitos linkistä huiviohjeeseen! Vaikka seuraan Villapallon blogia, tämä oli mennyt ihan ohi. Pitää kokeilla ehdottomasti!

Villapallo kirjoitti...

Hyvää nimipäivää sinullekin!!