maanantai 3. joulukuuta 2007

Pikapipo


Kudoin pipon Ravelrystä löytämäni mallin mukaan. Malli oli mukavan helppo, vain kahta väriä aina samalla kerroksella. Jokainen rivi oli omanlaisensa, ja siksi tätä oli oikein mielenkiintoista kutoa.

Piposta tuli lopulta vähän liian pitkä, jonkun kuvion olisi voinut jättää pois, jolloin piposta olisi tullut paremmin istuva.
Lakiosan kuvio on kiva, kuvassa se ei valitettavasti tule kovin hyvin näkyviin.

Oli mukava vaihteeksi kutoa kirjoneuletta. Viimeaikoina on tullut tehtyä huiveja, joten kirjoneulepipo oli mukavaa vaihtelua.

Aloitin pipon lauantaina ja jo sunnuntai-iltana se oli valmis. Varsinainen pikaneule.

Edit: pipo on siis neulottu värjätystä Novita Nallesta. Neuletiheys Nallessa oli sama, kuin alkuperäisessä ohjeessa käytetyssä langassa.

Toivottavasti pian saan kuvia myös kutomistani huiveista. Kaksi on pingotuksessa, ja kolmas odottaa vapautuvaa pingotusalustaa.

Hat was nice to knit and I finished it fast. Hat is little bit too long, one pattern chart could have been left away from the pattern.

6 kommenttia:

risulintu kirjoitti...

Ihanalta näyttää taas sekä lankojen värit että pipo. Kehtaanko edes tunnustaa, että minun langat on nyt komerossa piilossa.

Mikäs näissä blogger-blogeissa on nyt muuten tuon kommentoinnin suhteen muuttunut? Tähän onneksi sai vastata kutsumanimelläkin, kun jokapaikkaan ei jaksa rekisteröityä (eikä varsinkaan muista tunnuksia eikä salasanoja).

TiinaR kirjoitti...

Nätti pipo ja kauniit värit :)

jules kirjoitti...

Kaunis pipo!

Kangaskasa kirjoitti...

Tosi nätti pipo!

Ultsi kirjoitti...

Onpa nätti pipo! Minkäpaksuinen lanka siinä on?

Ultsi kirjoitti...

Löysinkin Ravelrystä että Nallea käytit.