lauantai 17. toukokuuta 2008

Ellin mekko

Keväisen vihreää Tennessee lankaa oli vielä jäljellä, joten kummityttöni saa vielä kesämekon. JaanaMaa blogissa on ihastuttava Ellin-mekko , johon ajattelin langan riittävän.

Tässä kuvassa näkyy, kuinka mukavasti noita KnitPicsin vaihdettavia pyöröpuikkojen kaapeleita voi käyttää ei työn alla olevien silmukoiden säilyttämiseen.


Ohje oli helppo, ja uskon, että kun kudoin 3.5:n puikoilla, niin mekosta tuli riittävän venyvä. Olkaimista tein vähän ohjetta pidemmät.

Tässä yhteiskuvassa mekko ja Bluebell pipo. Kesäsäät voisivat tulla, jotta neiti pääsisi näitä käyttämään. Tämänhetkisessä koleudessa ei näille ole oikein käyttöä.

Eiköhän se kesä sieltä vielä tule, antoihan se jo kovasti vinkkiä tulostaan.
Sen verran tohkeissani olin, että ohjetta tuli luettua vähän huolimattomasti. Etu- ja takakappaleen yläosiin tuli molempiin nuo mallineuleet, vaikka sitä piti olla vain etukappaleessa. Jotta vaate olisi "helpompi" pukea päälle, tein etukappaleeseen kukkakuvion merkiksi, tämä puoli päällepäin.
Tässä lähikuva nappilaatikosta löytämistäni napeista. Napit ovat luonnossa tummanvihreät, mutta jostain syystä en onnistunut kuvaamaan niitä kuin turkoosiin vivahtavina. En tiedä mistä napit ovat kotoisin, hauskan näköiset ja sopivan pienet tähän mekkoon.

Ja koska tämä on vihreä, menee tämä Project Spectrumiin.

This dress I knitted for my god daugther from cotton using 3.5 KnitPics harmony knitting needles. There is also English translation for the pattern, which you can find here.

As this is green, this will go to Project Spectrum.

Project Spectrum 2.0

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mekko on aivan ihana!

Altocumulus kirjoitti...

Mekko on tosiaankin ihana ja kivasti olet vielä sitä somistanut. :)Harmi kun mulla ei ole ketään kelle neuloa tuollainen.