keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Luonnon helmassa

Nyt se on testattu, että langaton nettiyhteys tomii myös puutarhasta käsin. On mukava istua puutarhakeinussa kutomassa, ja välillä käydä tarkistamassa blogimaailman kuulumisia. Samalla voi vahtia värikattilaa, ihailla kukkien väriloistoa, ja nauttia lintujen laulusta.Sny:ni Kaisan lähettämästä langasta olen aloittanut Ziinan kevät-huivia.


Ensimmäiset puikot olivat liian suuret, saa nähdä, miten näiden kolmosen puikkojen kanssa käy. Ainakin kutomista riittää, lanka on sen verran ohutta, mutta aivan ihanan kevyttä ja pehmeää.

3 kommenttia:

Villapallo kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta, minulla mökillä on "vain" se värjäyskattila ja neulominen, mutta mukavaa sekin:-)

Mielenkiinnolla odotan mitä sinun värikattilasta nousee!

Virve kirjoitti...

Hei!
Teimme nuo painpastat siten, että otimme tosiaan sitä värilientä ensin purkkiin ja lisäsimme sitten siihen alunaa 2%( 1dl lientä, 2g alunaa), ureaa (myydään puutarhaliikkeissä kompostieliksiirin nimellä)5% (1 dl lientä, 5 g ureaa) ja lopuksi paksunnosainetta nimeltä Printex Bf 4-6% (1 dl lientä, 6 g paksunnosainetta (tätä saa Printskorpiolta, löytyy varmaan googlettamalla). Nämä sitten laitettiin sekaisin sauvasekoittimella. Ja pasta kannattaa tehdä ainakin päivää aikaisemmin, kuin sitä aikoo käyttää. Säilyvät kuulemma hyvin, ja tuo desilitrakin on jo tosi riittoisa määrä. Toivon pääseväni jatkossa jatkamaan kokeiluja, sen verran hauskaa mielestäni oli.

Kaisa kirjoitti...

Kiva että langalle löytyi heti käyttöä! Kevät on minun huivisuosikkini, tällä hetkellä yksi versio syntymässä Regia Silkistä äidin siskon kultahäälahjaksi (tilaustyö, hih :).

Netti puutarhassa kuulostaa kadehdittavalta... Riittäisiköhän minun verkkopiuhani parvekkeelle? :)