keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Haruni ja Citron

Syksyn mittaan on tullut neulottua aika paljon, vaikka mitään en olekaan saanut blogattua. Nämäkin huivit ovat valmistuneet jo marraskuun alussa, kuvattukin jo joskus evlk (=ennen valtaisaa lumikaaosta), kun naapurin nurmikkokin näyttää vielä vihreältä. Nyt takapihalla on lähes 50 cm lunta.

Mielikuvituksen puutteessa olen taas neulonut huiveja. Ensimmäinen huivi on Citron, josta tein esikuvaansa huomattavasti isomman. Tarkoitus on pitää huivia talvitakin kanssa. Tämä oli sopivan aivoton lentokoneneule, kun kävin lokakuussa työreissulla Italiassa.

Lankana on Regian Hand-dye Effect lankaa, jota huiviin meni pari kerää.

Toinen neulomani huivi on Haruni, jonka ohje löytyy Ravelrystä. Tämän huivin aloitin jo heinäkuussa, ja tuo pikkukuvion neulominen tuntui tosi pitkäveteiseltä. Harmi että en huivia aloittaessani ollut nähnyt niitä versioita, joissa oli vain sileää neuletta ja sitten tuo kaunis reunakuvio. Se olisi ehkä syntynyt vähän joutuisammin.


Lopputulos pingottamisen jälkeen oli kuitenkin ihan kiva, ja mukavan punainen näin joulun aikaan.
Muutamia muitakin töitä on valmistunut, kunhan saisin ne vielä kuvautettua. Ensi kerralla siis toivon mukaan jotain muutakin kuin huiveja.

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kyllä vaikuttaa paljon se, mistä langasta ja miten työn toteuttaa. Ihmettelin, kun en muistanut Knittystä Citronin ohjetta, mutta siellä mallikuvassahan oli vain surkea pieni nysä mallin kaulan ympärillä... :) Sinun versiosi on mielettömän upea!! Hmmmmmmm.... :)

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Ompa upeita huiveja!

Eija kirjoitti...

Vallan upeita:)

Päivikki kirjoitti...

Ah ja oi noita huiveja! Ovat niin kauniita.

Pirena kirjoitti...

Mutta huivithan ovat kauniita, vallankin pitsiset.

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOOOHHHH UPEITA