maanantai 7. joulukuuta 2009

Lady kerchief

Ravelryssä olen nähnyt monta kaunista versiota Lady kerchief huivista. Monet niistä on tehty alkuperäisen ohjeen mukaisesti puuvillasta. Itse kuitenkin halusin huivin talvitakin kanssa käytettäväksi, joten päädyin villaan. Lankana minulla on joskus aikaisemmin messuilta ostamani Freedom spirit lanka, joka on mukavan kirjava, mutta kuitenkin sävyiltään rauhalinen.

Ensin lähikuva reunuksesta, joka muodostaa kukkakuvion.

Huivin keskiosa lisäyksineen ja kavennuksineen on pelkkää oikeaa. Tuo keskiosa muistuttaa varmaan monessa blogissa näkynyttä Baktusta.
Malli oli ihan kiva, mutta kävi niin kuin monasti ennenkin: loppuvaiheessa malli rupesi tuntumaan tylsältä. Mutta onneksi silloin huivikin oli jo lähes valmis.


Olin lauantaina Tuulian pitämässä The Tailored Sweater kurssilla, josta vähän myöhemmin lisää, kun olen saanut siellä aloitetun mallineuleen valmiiksi.

5 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Kaunis on!

Pirena kirjoitti...

Tuo reunus tekee huivistasi kauniin, muuten olisikin liian yksitoikkoinen.

Leena kirjoitti...

En ole mikään pitsihuivien erityinen ihailija, mutta tämä huivisi on kaunis.

Päivikki kirjoitti...

Aivan ihana! Tuo ohje on ollut viime aikoina miun mielessa. Neuloin sen joskus pari vuotta sitten ja nyt ajattelin kaivella ohjeen esille ja neuloa leveämmän ja lyhyemmän version - kunhan ehdin =)

risulintu kirjoitti...

Hienon näköinen huivi :) Mulla on yksi baktus, mutta sitä ei ole tullut käytettyä kun tein sen liian paksusta langasta. Tämä on hienompi ja sopii paremmin harteille.